Ga naar hoofdinhoud

Kom naar de kennismakingsdag bij de koninklijke marine op 8 maart 2023

Opleiding Marine Technicus

Ben je geïnteresseerd in Techniek en de maritieme sector? Dan is de nieuwe opleiding Marine Technicus bij de Koninklijke Marine iets voor jou. De MBO 4 opleiding duurt vier jaar en combineert de opleiding Maritiem Officier aan een van de samenwerkingsscholen (2 jaar) met een militaire theoretisch/praktische opleiding bij de Koninklijke Marine (2 jaar). Ook heb je na je opleiding de mogelijkheid om internationaal te gaan werken!

Aanmelden kennismakingsdag Koninklijke Marine

Op woensdag 8 maart 2023 willen wij je graag een kijkje geven in het beroep Marine Technicus. Deze dag staat in het teken van wat jij kunt verwachten van de opleiding én het werken bij de Koninklijke Marine. Graag nodigen wij jou, en je ouders/ begeleiders, uit voor onze unieke kennismakingsdag.

Wij beginnen de dag gezamenlijk waarbij wij het dagprogramma toelichten, je vragen kunt stellen over de opleiding en de Koninklijke Marine en we een kijkje nemen op verschillende locaties. Na een heerlijke lunch gaan alle leerlingen aan boord van een marineschip en een stukje varen, de aanwezige ouders / begeleiders ontvangen gedurende deze tijd meer informatie over o.a. de studiedeal.

Meld je aan voor de kennismakingsdag!

Geïnteresseerd geraakt? Meld je dan nu aan voor deze opleiding of geef je op voor een van de kennismakingsdagen bij onze samenwerkingsscholen voor meer informatie. We hopen je daar te zien!

Wij werken o.a. samen met:

Back To Top